Medlemsorganisationer

Finans

Handel, distribution og produktion

  • Novasol A/S
  • Uno Koncept A/S
  • Gyldendal
  • Lomax
  • Ivocall
  • Herobase
 


Hvert halve år undersøger vi om der er ting vi kan forbedre hos vores eksisterende kunder og samarbejdspartnere. Det sker ved at vi sender en Net Promoter Score(NPS) måling til alle kunder og kontaktpersoner. Vi har foretaget denne måling siden opstarten, og vi har aldrig haft en NPS under 100%. Det betyder, at alle Cenvations kunder, som har deltaget i undersøgelsen, ønsker at anbefale Cenvation til en ven, kollega eller forretningsforbindelse. Under undersøgelsen har de adspurgt mulighed for at indtaste en begrundelse for den indtastede score. Et udpluk af disse begrundelser er gengivet nedenfor.

Begrundelse
I er super professionelle og arbejder meget målrettet og resultatorienterede.
Vores samarbejde med Cenvation er fuldstændigt upåklageligt.
Tager opgaven seriøst og kommer med kreative løsningsforslag og man fornemmer et stort engagement.
Rigtig god projektstyring, og behageligt og konstruktivt samarbejde :-)
Vi er meget tilfredse med samarbejdet.
Vi har fået god faglig rådgivning, gode løsninger og bedre muligheder for at udnytte vores CRM-platforms fulde potentiale. Undervejs har Cenvation udvist stor fleksibilitet i forhold til vores planlægning og ressourcedisponering.
Kompetente faglige medarbejdere.
Jeg synes, at Cenvations konsulenter har bidraget med professionalisme, erfaring fra tilsvarende løsninger, konstruktiv tilgang og ikke mindst inspiration og sparring for vores interne CRM udvikler.
Jeg er kun kort blevet introduceret, men jeres fokus på proces- og projektledelse er konstruktiv for implementering og styrring.
Vi har været meget tilfredse med Cenvation. Cenvations medarbejdere er meget behagelige og har en god forståelse for vores behov og den gruppe af deltagere der arbejdes med. De er meget konkrete og der er ikke så meget salgstale hvilket vi sætter stor pris på. De arbejder meget struktureret og der er godt flow i processen - og de leverer altid som aftalt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.
Struktur, forberedt til møderne og tager ansvar for projektet. BUM.
Selvom det endnu ikke er blevet til mange opgaver hos vor fælles kunde, har I vist stort engagement og kompetencer.
Professionelt team
På grund af de dygtige og behagelige medarbejdere.
Jeg synes, at alle de konsulenter der har arbejdet utrætteligt med at få vores system til at fungere optimalt, har været fantastiske. De har også været her så meget, at de til sidst næsten blev kolleger på niveau med alle andre kolleger :-)
Jeg oplever et særdeles positivt samarbejde med imødekommende konsulenter, som er meget kompetente på deres felt, og har en god evne til at forestå de forretningsmæssige behov.
Gode kundskaber om udviklinger og løsninger. Altid hjælpsomme og har gode inputs til at løse opgaver og forstå ønsker.
Det er en kæmpe fornøjelse ar samarbejde med Cenvation. Jeg oplever stor professionalisme, stabilitet og evne til at indleve sig i Skandias forretning, og samarbejde om at tilvejebringe løsninger, som imødekommer Skandias arkitekturprincipper og til stor gavn for forretningen. Hertil kommer at både produktiviteten og inspirationen til videre anvendelse af Dynamics CRM er på et niveau over det forventede. Det er en nydelse at samarbejde med Cenvation, og jeg håber at samarbejdet fortsætter i lang tid fremover.
Professionelle og kompetente, som evner at samarbejde og kommunikere tæt. Cenvation er samtidig garant for gode standardløsninger i CRM med sameksistens til andre systemer.